Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται το Diablo 2 Remaster

*
Το Diablo 2 είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που οι fans της σειράς θα ήθελαν να παίξουν ξανά, με μοντέρνα γραφικά. Αρχικά, ο project και design lead του original τίτλου, David Brevik, είχε αφήσει μικρέ έως ελάχιστες ελπίδες, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο, μιας και ελάχιστα assets έχουν επιβιώσει.

Όμως, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η γαλλική ιστοσελίδα Actugaming, μία θυγατρική της Activision με την ονομασία Vicarious Visions, δουλεύει σε ένα remaster του Diablo 2, το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήει προς το τέλος του 2020. Εννοείται πως από πλευράς Blizzard επικρατεί απόλυτη σιγή, όμως δεν αποκλείεται οι πηγές του Actugaming να αποδειχτούν και πάλι αξιόπιστες. Σας υπενθυμίζουμε ότι η ίδια ιστοσελίδα είχε αποκαλύψει τα Diablo 4, Shadowlands και Overwatch 2, λίγο πρις τις επίσημες ανακοινώσεις.


Με δεδομένη τη χαμηλή αποδοχή του Warcraft 3 Reforged και τη δυσαρέσκεια του κοινού, πολύ πιθανό η Blizzard να βλέπει το Diablo 2 Remastered ως σανίδα σωτηρίας, για να επανακτήσει την εκτίμηση των fans.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Αν φερθούν όπως φερθήκανε και στο warcraft 3 η Blizzard θα προσθέσει ακόμα μια τραγωδία στο βιογραφικό της. Η εταιρεία φθίνει, και πολύ πιθανό να μην το έχουν πάρει χαμπάρι. Σε περίπτωση που και το diablo 4 δεν είναι καλό για μένα θα έχει πεθάνει σαν εταιρεία, στην ουσία ήδη έχει πεθάνει, αλλά θα περιμένω το diablo 4. Το diablo 3 το έλιωσα είναι η αλήθεια, έχω πολλές ώρες, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν το αισθάνθηκα ότι είναι ένα άξιο sequel στο franchise, λόγο του καρτουνίστικου σχεδιασμού. Κρίμα μια τέτοια εταιρεία που έδινε το ένα διαμάντι μετά το άλλο να είναι σκιά του εαυτού της.

*