Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Firesprite Games ανέλαβε την ανάπτυξη του επόμενου Twisted Metal

*
Οι φήμες σχετικά με το σε ποιο studio της Sony έχει ανατεθεί η ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς Twisted Metal συνεχίζονται. Πριν μερικές ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι την ευθύνη της δημιουργίας του δεν έχει η Lucid Games η οποία βρίσκεται πίσω από το Destruction All-Stars, αλλά η Firesprite Games που προστέθηκε πρόσφατα στο δυναμικό των PlayStation Studios, με τον director του MotorStorm να εντάσεται στις τάξεις τις το τελευταίο διάστημα. Τα παραπάνω ενισχύονται από νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC και σημειώνεται ότι προς το παρόν η Sony διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το αν τελικά θα γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των fans του Twisted Metal για ένα νέο παιχνίδι. Λέγεται ότι το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023, παραλληλα με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*