Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Google ετοιμάζει νέα κονσόλα και game streaming υπηρεσία

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The Information, η επόμενη "περιπέτεια" της Google θα λάβει χώρα στη βιομηχανία του gaming, κάτι με το οποίο η εταιρεία δεν έχει ακόμα αναμιχθεί ενεργά. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα υπηρεσία gamestreming που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Yeti. Η υπηρεσία θα συνοδεύεται από μια νέα παιχνιδομηχανή, φτιαγμένη από την ίδια τη Google, παρόλα αυτά, το Yeti θα δουλεύει και με τα Chromecasts. Οι χρήστες δεν θα απαιτείται να κατεβάζουν τα παιχνίδια στη συσκευή τους, θα υπάρχει συνδρομή και θα χρησιμοποιηθεί η εντυπωσιακή cloud τεχνολογία της Google. Οι συζητήσεις με game developers έχουν ήδη ξεκινήσει, όμως για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, είτε για αποκλειστικό περιεχόμενο είτε για streaming τίτλων μέσω της νέας υπηρεσίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*