Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Rockstar Games ετοιμάζει το Grand Theft Auto Trilogy Remastered

*
Μπορεί όλη η κοινότητα να περιμένει το GTA 6, αλλά η Rockstar Games μπορεί και να δουλεύει πάνω στο Grand Theft Auto Trilogy Remastered. Η φημολογία ξεκίνησε από έμπιστους leakers στα forums του GTA Online, όταν και άρχισαν να αφήνουν περίεργα μηνύματα. Συνδέοντάς τα δε όλα αυτά μεταξύ τους, αρκετοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γνωστή εταιρεία θα φέρει στο προσκήνιο μια συλλογή με τα remasters των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Από τα μηνύματα των συγκεκριμένων χρηστών φαίνεται πως η ανακοίνωση θα γίνει σε λιγότερο από 90 μέρες, ενώ σύντομα μπορεί να «σκάσει» και ένα πρώτο trailer. Λίγο μετά μάλιστα, ένας άλλος χρήστης που συνδέεται με τους παραπάνω, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό κάποιες fan made Shark Cards που έχουν τους αριθμούς 2001, 2002 και 2004 πάνω τους, ημερομηνίες που παραπέμπουν στην κυκλοφορία των τριών προαναφερθέντων games.



Μένει πλέον να δούμε τις επόμενες μέρες αν ισχύει τελικά η παραπάνω φήμη και αν όντως η Ruffian Games που εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε σε Rockstar Dundee εργάζεται πάνω σε αυτό το μυστικό project. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Half Life 3 το καταντησαν το GTA 6. Trilogy remaster? Τι να κανεις remaster απο αυτα, αντε ανεβαζεις την αναλυση, αντε γυαλιζεις και τα textures. Τα 5 πολυγωνα που αποτελουνται οι χαρακτηρες και το αρχαιο animation τι θα τα κανεις? Kαι το gameplay τους πλεον δεν παιζεται, εκανα αποπειρα με το san andreas και δεν..

*