Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Sony θα ανακοινώσει σύντομα το Uncharted Collection για το PC

*
Μια νέα φήμη έρχεται να βάλει φωτιά στην αγορά του gaming και αφορά την κυκλοφορία μιας Uncharted Collection για το PC. Σύμφωνα με τα όσα αναρτήθηκαν σε γνωστό forum της κοινότητας, η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει πέντε τίτλους της σειράς για υπολογιστές μέσω του Steam και του Epic Games Store. Μάλιστα, αναφέρεται πως θα περιλαμβάνει τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 3: Drake’s Deception, Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία, καθώς θα είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα του PlayStation για προσφορά των τίτλων της και σε υπολογιστές. Δείτε τη φωτογραφία που ξεκίνησε τον ντόρο, στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Δηλαδή ο αγαπημένος μας καρπαζοεισπρακτορας δεν θα έχει πλέον φωτογραφία ενα σύμβολο αποκλειστικότητας. Απο την άλλη ο καθένας ας ζει στην φούσκα που έχει επιλέξει. No problem.

*