Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η The Coalition του Gears of War δουλεύει σε νέο IP (video)

*
O Jeff Grubb ξαναχτυπά με μια νέα φήμη που θέλει την The Coalition του Gears of War να δουλεύει πάνω σε ένα νέο IP για το Xbox. Στο πλαίσιο του “The Game Mess Show”, ο Grubb σημείωσε πως η γνωστή ομάδα ανάπτυξης δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή πάνω σε ένα νέο Gears of War, αλλά βοηθάει την 343 Industries στο Halo Infinite, ετοιμάζει το νέο Xbox Star Wars game, αλλά έχει αρχίσει να ασχολείται και με κάτι εντελώς νέο. Το εν λόγω project είναι -σύμφωνα με τον insider- αρκετά μακριά από την κυκλοφορία του. Μένει να δούμε πότε θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το project, αλλά σίγουρα δεν θα είναι κάπου κοντά αυτή η ημερομηνία, καθώς -ειδικά- το Halo Infinite, δείχνει στην παρούσα φάση πρώτη προτεραιότητα για τον Phil Spencer και την ομάδα των επικεφαλής του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*