Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει DLC του Assassin’s Creed Valhalla ως ανεξάρτητο τίτλο

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ubisoft θα κυκλοφορήσει ένα μικρότερης κλίμακας Assassin’s Creed, με ιδιαίτερο βάρος σε μηχανισμούς stealth, είτε ως το τέλος του τρέχοντος έτους, είτε το 2023. Η κωδική ονομασία του είναι Rift και πρωταγωνιστής θα είναι ο Basim από το Assassin’s Creed Valhalla. Σύμφωνα με το Bloomberg, το αρχικό πλάνο ήταν να αποτελέσει expansion του πιο πρόσφατου τίτλους της σειράς, όμως η γαλλική εταιρεία άλλαξε σχέδια. Επίσης λέγεται πως δεν πρόκειται για ένα μεγάλο open-world RPG. Τέλος, πιθανολογείται ότι θα γίνει διαθέσιμο πριν το Assassin’s Creed Infinity, ένα massive online game που θα διαδραματίζεται σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους και θα εξελιχθεί ως live service.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*