Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Warner Bros. ακύρωσε δύο open world Superman games από το 2013

*
Νέα φημολογία ξέσπασε τις τελευταίες ώρες σχετικά με δύο Superman games που ετοίμαζε η Warner Bros. και τελικά ακυρώθηκαν. Τα δύο projects αυτά δουλεύονταν από τα studios της εταιρείας από το 2013, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο James Sigfield του Geeks Wordwide. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα από τα δύο είχε τη φιλοσοφία open world του Marvel’s Spider-Man, το οποίο ωστόσο εγκαταλείφθηκε όσο ακόμη ήταν σε φάση prototyping. Το δεύτερο game είχε τίτλο Superman: Unbound (ίδιος με αυτόν της animated ταινίας του 2013) και τα γεγονότα του λαμβάναν χώρα στην πόλη Kandor. Στους εχθρούς που θα καλούταν να αντιμετωπίσει ο πρωταγωνιστής συμπεριλαμβάνονταν οι Braniac και Doomsday.

To εν λόγω project ακυρώθηκε κατόπιν εντολής της Warner Bros να χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε τη μηχανή του Batman: Arkham της Rocksteady, κάτι που ήταν αδύνατο να γίνει από την ομάδα που το είχε αναλάβει. Για τον ίδιο λόγο μάλιστα εικάζεται πως ακυρώθηκε και ένα Suicide Squad game, στο οποίοι οι παίκτες θα χρησιμοποιούσαν χαρακτήρες όπως οι Harley Quinn, DeathStroke και Katana.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*