Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η ομάδα ανάπτυξης του Super Mario Odyssey ετοιμάζει το επόμενο Donkey Kong

*
Η σειρά Donkey Kong είναι μία από τις μακροβιότερες της Nintendo, όμως η τελευταία προσθήκη της κυκλοφόρησε το 2014 για το Wii U. Δεν ήταν άλλο από το Donkey Kong Country: Tropical Freeze, που τέσσερα χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στο Nintendo Switch. Νέες φήμες, θέλουν την ιαπωνική εταιρεία να ετοιμάζεται να επαναφέρει στο προσκήνιο τον δημοφιλή ήρωα και την παρέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από πολλαπλές πηγές, το νέο παιχνίδι Donkey Kong βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Nintendo EPD, την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το αριστουργηματικό Super Mario Odyssey. Επίσης, λέγεται ότι ο τίτλος θα είναι 2,5D και όχι 3D.

Εννοείται ότι μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*