Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us Part II στο επόμενο State of Play

*
Μια νέα σειρά φημών άρχισε να κάνει τον κύκλο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες και αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part IΙ, η οποία και λέγεται πως θα ανακοινωθεί στο επόμενο State of Play της Sony. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, η επόμενη video παρουσίαση της ιαπωνικής εταιρείας θα λάβει χώρα την 1η Νοεμβρίου και εκεί θα δούμε το launch trailer του Death Stranding, νέο trailer για το Star Wars: Jedi Fallen Order, αλλά και ένα νέο video για το The Last of Us Part II που θα ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Oι φήμες σημειώνουν πως ο νέος τίτλος της Naughty Dog θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, αν και οι πληροφορίες που έχουμε ήδη στα χέρια μας δεν δείχνουν να συμφωνούν με αυτό. Τέλος, το Ghost of Tsushima δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση και από τα όσα διαδίδονται, θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό στο PlayStation Meeting 2020, που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2020.




The Last of Us 2 ημερομηνία κυκλοφορίας 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Nοεμβριος 2020 μαζι με το ps5 θα βγει παιδια κανει μπαμ.5 χρονια το τραβανε απο τα μαλλια στο ενα χρονο θα κολλησουν

*