Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με κωδική ονομασία Vietnam το Call of Duty 2020 και Modern Warfare 3 Remastered στα σκαριά

*
Οι πληροφορίες σχετικά με το Call of Duty 2020 έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται και πλέον φαίνεται πως έχουμε κάποιες φήμες που έρχονται να ρίξουν λίγο παραπάνω φως στο θέμα. Σύμφωνα με το TheGamingRevolution, το φετινό Call of Duty δεν θα φέρει στον τίτλο του το όνομα Black Ops, ωστόσο τα γεγονότα του θα συνδέονται με τον Ψυχρό Πόλεμο και το Vietnam. Ο Jason Shreier (του Bloomberg πλέον) ενίσχυσε τις φήμες επιβεβαιώνοντας πως η κωδική ονομασία του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή είναι Call of Duty: Vietnam, ωστόσο σημειώνει πως δεν θεωρεί ότι αυτή θα είναι η τελική του ονομασία.



Το TheGamingRevolution σημειώνει ακόμη πως το Modern Warfare 3 Remastered βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης αυτή τη στιγμή και πως θα κυκλοφορήσει πρώτα στο PS4. Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν, αλλά ειδικά οι δύο παραπάνω πηγές κρίνονται ιδιαίτερα αξιόπιστες. Το TheGamingRevolution μάλιστα είχε εμφανίσει πρώτο πληροφορίες για τα Call of Duty: Warzone και Modern Warfare 2 Remastered. Περισσότερα για το θέμα αναμένουμε από την Activision μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι να ακούσουμε επίσημα χείλη, τα παραπάνω είναι μόνο φήμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*