Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με το Bad Company 3 θα συνεχιστεί η σειρά Battlefield

*
Σύμφωνα με τον YouTuber AlmightyDaq, ο οποίος είχε δημοσιεύσει -πέφτοντας τελικά μέσα- πληροφορίες για το Battlefield 1, μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωσή του, ο επόμενος τίτλος της σειράς θα είναι το Bad Company 3. Ο AlmightyDaq υποστηρίζει ότι σύμφωνα με όσα του έχει εκμυστηρευτεί γνώστης των πραγμάτων σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της DICE, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε μια εποχή που καλύπτει τη διάρκεια αλλά και όσα ακολούθησαν τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Θα υπάρχει τουλάχιστο ένα νέο game mode, το οποίο θα είναι παρόμοιο με το Squad Obliteration του Battlefield 4 και θα υποστηρίζονται μάχες 5vs5. Το μέγεθος των χαρτών θα είναι παρόμοιο με αυτών του Bad Company 2, θα υπάρχουν Conquest, Rush, Operations αλλά και άλλα modes όπως τα TDM και Domination που επιστρέφουν στη σειρά. Στα οχήματα θα περιλαμβάνονται tanks, LAVs και helicopters. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον AlmightyDaq, τα αποκαλυπτήρια του Battlefield: Bad Company θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Ε3 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*