Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Μόνο το ένα τρίτο των παιχνιδιών τους έχουν ανακοινώσει τα Xbox Game Studios

*
Τα Xbox Game Studios δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς και το επόμενο διάστημα αναμένεται η κυκλοφορία των Fable, Perfect Dark, Avowed αλλά και παιχνιδιών της Bethesda, όπως το Starfield και το The Elder Scrolls 6. Πάντως, σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, μόνο το ένα τρίτο από τους τίτλους που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης έχει ανακοινωθεί ως τώρα.

Μιλώντας το The Xbox Two podcast, o Corden είπε:


"Θα έλεγα πως πέρα από τα όσα γνωρίζω, υπάρχουν και παιχνίδια για τα οποία δεν έχω πληροφόρηση, μιας και γενικά δεν ξέρω σε τι δουλεύει η Bethesda, δεν γνωρίζω για το παιχνίδι του Kojima που ανέφερε το Jeff Grubb και επιπλέον έχω ακούσει για παιχνίδια που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα στο επίσημο χρονοδιάγραμμα αλλά τα έχω δει, οπότε, χοντρικά, εκτιμώ ότι τα Xbox Game Studios έχουν ως τώρα ανακοινώσει μόνο το ένα τρίτο των τίτλων τους".

Πάντως ο Corden δεν απέκλεισε το γεγονός, κάποια απο αυτά τα projects να ακυρωθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*