Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ο Ethan Winters επιστρέφει στο Resident Evil 8, αντιμέτωπος με zombies και λυκανθρώπους (video)

Ο χρήστης του Twitter με όνομα Nibel, δημοσίευσε μια σειρά από χαρακτηριστικά του Resident Evil 8. Ο Nibel άντλησε τις πληροφορίες αυτές από ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο μάλιστα αναφέρεται πως προέρχονται από ένα playtest event της Capcom που πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετό καιρό.

Οι φήμες υποστηρίζουν πως ο Ethan Winters, πρωταγωνιστής του Resident Evil 7: Biohazard, θα επιστρέψει και για τον επόμενο τίτλο της σειράς, ενώ το παιχνίδι θα διατηρήσει την προοπτική πρώτου προσώπου. Φυσικά, δεν θα λείψουν τα zombies, συνοδευόμενα από τους λυκανθρώπους, που θα αποτελέσουν ολοκαίνουργιους και πανίσχυρους αντιπάλους, οι οποίοι πρόκειται να λειτουργούν ως κυνηγοί του πρωταγωνιστή, όπως άλλωστε και η οικογένεια Baker του Resident Evil 7: Biohazard ή ο Mr X του Resident Evil 2 Remake. To εν λόγω βίντεο κλείνει αναφέροντας την πιθανή επιστροφή του Chris Redfield, δίνοντας ακόμα περισσότερη τροφή στις θεωρίες των θαυμαστών. Προς το παρόν, μόνο ο καιρός θα δείξει κατά πόσο πρόκειται για έγκυρες φήμες.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο που αναφέρεται

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*