Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ο Randy Pitchford αποχωρεί από την θέση του CEO της Gearbox

*
Φαίνεται πως η Gearbox θα μπει στην επόμενη μέρα, αφού σύμφωνα με νέα φήμη, ο Randy Pitchford θα αποχωρήσει σύντομα από τη θέση του CEO. Η πληροφορία εμφανίστηκε σε διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού και σημειώνεται πως έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τον διάδοχό του. Ο ίδιος ο Pitchford φαίνεται διατεθειμένος να κυνηγήσει άλλες προκλήσεις και να ψάξει για επενδύσεις σε διάφορες εταιρείες και οργανισμούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραμείνει συνδεδεμένος με την εταιρεία με κάποιο τρόπο, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με την καθημερινότητα του studio. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή και μένει να δούμε πως θα κινηθούν στο μέλλον και οι δύο πλευρές: και ο Pitchford χωρίς την Gearbox και η Gearbox χωρίς τον Pitchford.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*