Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Παιχνίδι με δράκους ετοιμάζει η IO Interactive για το Xbox (video)

*
Η Microsoft φαίνεται πως έχει βάλει μπροστά τις συνεργασίες με τρίτες εταιρείες και μια νεότερη φήμη αναφέρει πως η IO Interactive δουλεύει πάνω σε ένα παιχνίδι με δράκους για τις κονσόλες Xbox. Η αναφορά γίνεται στο τελευταίο vidcast του Windows Central Gaming, όπου και σημειώνεται η σχετική πληροφορία. Η έρευνα του site στις πηγές του ξεκίνησε μετά από μια συνέντευξη του CEO της IO Interactive, όπου και μάθαμε πως μια από τις εσωτερικές ομάδες του studio εργάζεται πάνω σε ένα νέο IP. O JezCorden μάλιστα, απάντησε σε ένα σχετικό tweet με ένα χιουμοριστικό meme και μια εικόνα με ένα δράκο, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Το project εικάζεται πως βρίσκεται στα πρώτα στάδια σχεδιασμού και στοχεύει να μας ταξιδέψει σε έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο κινδύνους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*