Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Προβλήματα στην ανάπτυξη του Call of Duty 2021

*
Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Tom Henderson, η Activision ήδη σχεδιάζει το "recovery roadmap" για το Call of Duty 2021 αφού πιστεύει πως το παιχνίδι δεν θα αποδώσει καλά. Το παραπάνω μήνυμα του Henderson έρχεται ως απάντηση σε ένα tweet του Soapkai, ο οποίος δέχτηκε DMCA Takedown επειδή δημοσίευε leaks για το Call of Duty 2021. Τα leaks αυτά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο 4Chan και δήλωναν πως το παιχνίδι θα καθυστερούσε λόγω προβλημάτων στην ανάπτυξη του. Επιπλέον, σύμφωνα με τα παραπάνω, η ομάδα ανάπτυξης Sledgehammer θα επιστρέψει ως support studio και το φετινό Call of Duty, που φήμες λένε θα ονομάζεται Call of Duty WW2 Vanguard, δεν μπορεί μέχρι στιγμής να κυκλοφορήσει.

Από την άλλη, οι φήμες στο 4Chan post λένε πως θα λάβουμε φέτος το Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Multiplayer. Η Activision δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με την παραπάνω φήμη.

Με την E3 2021 να πλήσιαζει και την Activision να συμμετέχει στο show φέτος, δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε νέα για το franchise.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*