Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Πρώτες πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5

*
Ένα πρώτο κύμα διαρροής πληροφοριών για το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έκανε την εμφάνισή του και οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν για το νέο μέρος της σειράς. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2021 και θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι. Θα είναι ένα αμιγώς single player game, χωρίς κανένα στοιχείο online co-op. Η δράση θα λαμβάνει χώρα στις περιοχές Queens και Brooklyn, με νέους μηχανισμούς gameplay που θα διευκολύνουν την διέλευση από τα πιο κοντά κτίρια. Η ιστορία θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, 5-6 μήνες μετά από τα γεγονότα του πρώτου τίτλου και ο Peter θρηνεί ακόμη για το χαμό της Θείας Μέι, θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο. Η MJ και ο Peter μένουν πλέον μαζί, ωστόσο στο πρώτο μέρος της ιστορίας δεν εμφανίζεται καθόλου.



Από την αντίπαλη πλευρά, η Oscorp προσπαθεί να κλωνοποιήσει συγκεκριμένο DNA για να φτιάξει super στρατιώτες, κάτι πάει στραβά και έτσι δημιουργούνται νέοι εχθροί. Ο Harry Osborn μετατρέπεται στον Venom, ενώ στον τίτλο βλέπουμε ακόμη τους Carnage, Mysterio και Eddie Brock. Ο Miles είναι playable σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορεί να κινείται ελεύθερα στο χάρτη. Η εναλλαγή ανάμεσα σε χαρακτήρες θα θυμίζει το σύστημα του Batman: Arkham Knight, ενώ ένας νέος μηχανισμός με την ονομασία “Web-Chain”, θα επιτρέπει τον συνδυασμό zips για να φτάνει ο παίκτης ταχύτερα σε μακρινά σημεία. Συνολικές βελτιώσεις θα δούμε και στη χρήση του ιστού για το swinging στην πόλη, με καλύτερα και περισσότερα animations και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άτομα εργάζονται από την ομάδα μόνο σε αυτό το κομμάτι. Τέλος, οι φήμες αναφέρουν την ύπαρξη 3 swing modes (realistic, arcade και hybrid). Υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά ότι τα παραπάνω είναι φήμες που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο και ως τέτοιες σας τις μεταφέρουμε.

Μέχρι να έχουμε νεότερα, αποτελούν μόνο τροφή για σκέψη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ωραίες οι φήμες και άχαστο το σικουελ αλλά πως πετσοκόπηκαν έτσι χωρίς κανενα λόγο οσοι δεν έχουν παίξει ακόμα το πρώτο :p "ο Peter θρηνεί ακόμη για το χαμό της SPOILER ΠΑΝΑΘΕΜΑ , θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο" ...

*