Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σε PC θα κυκλοφορήσουν το God of War και το Ghost of Tsushima

*
Ένας ακόμα leaker που λέγεται ότι έχει ιστορικό έγκυρων διαρροών, υποστηρίζει ότι ακόμα περισσότερες αποκλειστικότητες του PlayStation 4 θα κυκλοφορήσουν για PC τους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο CrazyLeaksOnATrain υποστηρίζει πως το Bloodborne, το Uncharted: The Nathan Drake Collection, το Ghost of Tsushima και το God of War έχουν ήδη δρομοογηθεί για υπολογιστές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω χρήστης κάνει αναφορά στην κυκλοφορία του Bloodborne για PC, ενώ πρόσφατα είχε προβλέψει τον ερχομό της σειράς Kingdom Hearts στο Epic Games Store, to Ninja Gaiden Trilogy remaster και το port του Nioh 2.


Προφανώς, οι πρόσφατες δηλώσεις του Jim Ryan πως αρκετοί τίτλοι του PlayStation θα έρθουν στο PC, δίνουν βήμα σε πολλούς να κάνουν παρόμοιες προβλέψεις. Εννοείται μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, κρατάμε μικρό καλάθι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Καλά και η γη γυρίζει. Έχουν κουράσει και οι leakers όπως και ο αλάνθαστος αναγνώστης μας. Ο οποίος φυσικά αμα του δώσεις uncharted σε υπολογιστή θα γίνει plucenko

    • CitizenofMelee
    • Αν γίνει αυτό με το Bloodborne, σίγουρα πιστεύω θα έρθει και κάποιο patch που θα το αναβαθμίζει στο PS5. Πρέπει, κάν' το Σονι!

*