Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σε φουλ ρυθμούς η ανάπτυξη του Resident Evil 4 Remake

*
Φαίνεται ότι, έπειτα από τα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, η Capcom άναψε το πράσινο φως για το remake του Resident Evil 4. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Video Games Chronicle, το παιχνίδι βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης και στόχος της Capcom είναι η κυκλοφορία του μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπεύθυνη για το project είναι η M-Two, το studio που ίδρυσε ο επικεφαλής της PlatnumGames, Tatsuya Minami. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν το 2018 και εφόσον είναι αναγκαίο οι ομάδες ανάπτυξης της Capcom αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, είναι έτοιμοι για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.


Ο Shinji Mikami, director του original παιχνιδιού έχει δώσεις τις ευχές του για την ομαλή ολοκλήρωση του project και έχει ήδη δώσει κάποιες οδηγίες προς την ομάδα ανάπτυξης. Όταν όμως του ζητήθηκε να ηγηθεί της ομάδας των developers, αρνήθηκε ευγενικά.

Παρόλο που η κυκλοφορία του Resident Evil Remake θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη, μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*