Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στα 664GB ο ελεύθερος χώρος στον SSD του PS5

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, από τα συνολικά 825GB του SSD του PS5, οι παικτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα 664GB. Μια εικόνα που αναρτήθηκε στις σελίδες γνωστού forum, δείχνει τον χώρο που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τον SSD.

Έτσι λοιπόν, αφού δεσμευτεί ο απαραίτητος χωρος για το λειτουργικό και τα αρχεία του συστήματος, θα απομένουν 664GB για παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο ψηφιακό περιεχόμενο. Ακόμα, το Astro's Playroom που θα έρχεται προ-εγκατεστημένο, θα καταλαμβάνει σχεδόν 2,4GB Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω είναι αρκετά χαμηλής ποιότητας και με δεδομένο το ότι η Sony δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*