Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το MediEvil 2 Remake βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης

*
Η Sony πρόσφερε το 2019 το MediEvil Remake, το remake του κλασικού game της από το παρελθόν και φαίνεται πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με το δεύτερο μέρος της σειράς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το MediEvil 2 Remake. Κάτι τέτοιο φαίνεται να δείχνει απάντηση του Andrew Barnabas, composer των soundtracks τριών πρώτων παιχνιδιών της σειράς, αλλά και του περσινού remake, σε χρήστη που έχει ξεκινήσει εκστρατεία προτροπής για το ενδεχόμενο του νέου τίτλου. Μάλιστα, o Barnabas απάντησε και σε φίλο του PlayStation που σημείωσε πως δεν βλέπει πιθανό ένα MediEvil 2 Remake, μιας και το πρώτο δεν τα πήγε καλά, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μένει να δούμε πότε θα ξέρουμε περισσότερα για το θέμα. Προς το παρόν σας αφήνουμε με τα δύο tweets.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*