Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Resident Evil 8 αναπτύσσεται για PS5 και Project Scarlett

*
Σύμφωνα με νέα φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, το Resident Evil 8 ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο για να κυκλοφορήσει στα PS5 και Project Scarlett. Η πληροφορία άρχισε σε πρώτη φάση να εμφανίζεται από leaker που σχετίζεται με τη σειρά Resident Evil και ο οποίος σημείωσε πως μετά το Project Resistance, η Capcom δουλεύει και στο Resident Evil 3 Remake για να κυκλοφορήσουν σε αυτήν την γενιά, αλλά και το Resident Evil 8 για το ντεμπούτο του franchise στα συστήματα της επόμενης γενιάς.

Το όγδοο (αριθμητικά) μέρος της σειράς θα χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη εκδοχή της RE Engine, πάνω στην οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή η ιαπωνική εταιρεία. Προς το παρόν όλα τα παραπάνω, πάντως, τα κρατάμε στο μυαλό μας ως φήμες και ως τέτοια σας τα μεταφέρουμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*