Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το sequel του Prey με τίτλο Prey 2: Neuroshock θα αποκαλυφθεί στα Game Awards 2021

*
Μια νέα και ενδιαφέρουσα φήμη έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες και αφορά το sequel του Prey (με τίτλο Prey 2: Neuroschock) και την αποκάλυψή του στα Game Awards 2021. Η ομάδα της Arkane φαίνεται σύμφωνα με τα όσα γράφονται να δουλεύει σε δύο διαφορετικά games αυτή τη στιγμή και το ένα από αυτά εικάζεται πως είναι το sequel του Prey που είδαμε το 2017. Τα γεγονότα του φαίνεται να λαμβάνουν χώρα μετά από τα όσα έγιναν στο τέλος του πρώτου game και φαίνεται πως θα έχει τη λογική του Deux Ex, με ανοιχτού κόσμου urban επίπεδα και διάφορα quests που θα δίνονται στον παίκτη από όσους ανθρώπους έχουν καταφέρει να επιβιώσουν. Τα όσα γράφονται αναφέρουν πάντως πως δεν θα πρέπει να αναμένουμε πάρα πολλά από το πρώτο CGI trailer καθώς η κυκλοφορία του είναι αρκετά πιο μετά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και κρατάμε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*