Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τον Αύγουστο τα αποκαλυπτήρια του Xbox Series S

*
Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές ότι η Microsoft προετοιμάζεται να αποκαλύψει μια δεύτερη κονσόλα Xbox για την επόμενη γενιά. Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, έγγραφο της Microsoft που διέρρευσε, φαίνεται πως επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Το ζήτημα είναι πότε θα ανακοινωθεί η νέα κονσόλα, με ρεπορταζ του Eurogamer να υποστηρίζει πως αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο. Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κονσόλα αυτή θα ονομάζεται Xbox Series S και θα είναι λιγότερο ισχυρή από το Xbox Series X, άρα και πιο προσιτή οικονομικά.


Βεβαίως, μέχρι να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Microsoft, όλα τα παραπάνω είναι απλά εικασίες, που δεν αποκλείεται βεβαίως να αποδειχτούν αληθινές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*