Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τουλάχιστον 2 νέα Silent Hill βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης

*
Έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια από τότε που είδαμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Silent Hill στην κυκλοφορία, ωστόσο insider ισχυρίζεται πως η Konami έχει βάλει τη μηχανή παραγωγής τίτλων του franchise μπροστά. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η ιαπωνική εταιρεία έχει επικοινωνήσει τα τελευταία 2 χρόνια με αρκετούς developers για να πέσουν στο τραπέζι ιδέες για δύο νέα Silent Hill games, ένα σε μορφή soft-reboot για το franchise και το άλλο στη λογική του episodic και στα χνάρια των Telltale games ή/και του Until Dawn. Το ένα από τα δύο παιχνίδια αναμένεται να αποκαλυφθεί φέτος, σύμφωνα με τον insider, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περαιτέρω ένδειξη για το θέμα. Περισσότερες πιθανότητες για μια αποκάλυψη δίνονται πάντως είτε για την E3 2020, είτε για κάποιο State of Play της Sony και προφανώς πάμε για ένα game που θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X. Περισσότερα -ελπίζουμε- σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*