Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη αναφέρει πως ετοιμάζεται παιχνίδι βασισμένο στη σειρά Star Wars: The Mandalorian

*
Ένα videogame Star Wars: The Mandalorian είναι στο στάδιο της ανάπτυξης από first party studio του Xbox, σύμφωνα με νέα φήμη που ξεκίνησε από τον ίδιο τον Phil Spencer. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του GamesBeat Summit 2021 και μιας κουβέντας με τον Jeff Grubb, φίλοι του Xbox παρατήρησαν πως ο επικεφαλής του Xbox τοποθέτησε κάτι νέο στο ράφι πίσω του. Ο Spencer φαίνεται πως έχει βρει…παιχνίδι με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσα από το χώρο εργασίας του, μιας και αποδείχτηκε πως εκεί είχε τοποθετημένο ένα Xbox Series S αρκετούς μήνες πριν καν ανακοινωθεί.

Έκτοτε, οι fans τσεκάρουν κάθε εικόνα του και φαίνεται πως πίσω από την πλάτη του βρίσκεται κάτι που μοιάζει με Mandalorian Funko Pop. Ο Shpeshal Ed του Xbox Era έγραψε στο Twitter πως το Funko δεν είναι από το Mandalorian, ωστόσο θα υπάρξει ένα τέτοιο game, ενώ στις πληροφορίες έρχεται να ματσαριστεί η αναφορά στο YouTube channel MrMattyPlays, όπου και είχε αναφερθεί πως ένα 1st party studio του Xbox ετοιμάζει ένα παιχνίδι που βασίζεται σε IP της LucasFilm και δεν είναι η MachineGames με το Indiana Jones, αλλά ούτε το open world Star Wars game της Ubisoft Massive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*