Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για Assassin’s Creed III: Liberation Collection στο Nintendo Switch

*
Καταστήματα στην Τσεχία ανέβασαν στις ηλεκτρονικές τους σελίδες το Assassin’s Creed III: Liberation Collection για το Nintendo Switch, ξεκινώντας νέο κύκλο φημολογίας. Όπως φαίνεται, το πακέτο που θα βρίσκεται στα μαγαζιά θα κυκλοφορήσει με τίτλο Assassin’s Creed III: Liberation Collection και θα περιλαμβάνει τον κλασικό τίτλο της σειράς της Ubisoft, μαζί με το Assassin’s Creed III: Liberation. H εν λόγω ανάρτηση συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά σχετικά με τη συλλογή Assassin’s Creed που είδαμε πρόσφατα και σε γερμανικό κατάστημα και αφορούσε σε κυκλοφορία τόσο για το υβριδικό σύστημα της Nintendo, όσο και για PS4 και Xbox One. Υπενθυμίζεται πως τα Assassin’s Creed III και Assassin’s Creed III: Liberation έχουν επιβεβαιωθεί για remastering, ως μέρος των παροχών για το Assassin’s Creed Odyssey season pass. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ubisoft, οπότε δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*