Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6 και Gears 4 στο PC

Όπως φαίνεται, η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Quantum Break και στο PC δεν ήταν τυχαία και θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη games την ίδια λογική, ενισχύοντας την πρόθεση της Microsoft. Σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, τα Forza Motorsport 6, Forza Horizon 3, Gears of War 4 και Scalebound έρχονται επίσης στο PC ως Windows 10 exclusives. Από τα όσα αναφέρονται, το Forza Horizon 3 θα κυκλοφορήσει (όπως και το Quantum Break) μόνο μέσα από το Windows Store, ενώ το Forza Motorsport 6 θα έρθει σε μια PC special edition.



Τα παραπάνω, επαναλαμβάνουμε, είναι φήμες και αναμένουμε επίσημες τοποθετήσεις από πλευράς Microsoft, άμεσα ή έστω μέχρι την Ε3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
22 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Ας τα βγάλουν όλα στα Windows 10 μπας και σκάσουν από την βραχνάδα τα φαμπόγια του Xbox One (και όχι μόνο) και μας απαλλάξουν από την παρουσία τους. Το gaming είναι ψυχαγωγία για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και όχι αρένα λογομαχιών για ανώριμα παιδάκια ( vocal minority) λες και υποβιβάστηκε το dignity τους. Έχει βουήξει το Internet από δαύτους για ένα πλαστικό κουτί. Δεν μπορώ να φανταστώ καν τις αντιδράσεις τέτοιων ατόμων σε πιο ουσιαστικά θέματα της ζωής.
      Το δικό μ' ένι καλιέτερο απ΄' το δικό σ'. Go figure...

    • AnimaPura
    • Μακάρι να βγουν όλα τα exclusives του One και σε PC, ειδικά τα καλά ώστε να μπορούν να τα χαρούν περισσότερα άτομα!

    • Scott_Pilgrim
    • Πολύ καλά νέα αν ισχύσουν. Το θέμα είναι τι γνώμη έχουν και οι κάτοχοι της κονσόλας μιας και δεν θα παραμένουν πια exclusives.

    • Tim of Heavens
    • Είμαι κάτι σαν τον Τσίπρα, βρίσκομαι σε παράλληλο σύμπαν... ξέρω είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή να μην βλέπουμε πέρα από το εγώ μας πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συστήματα ψυχαγωγίας.

    • PORTAL
    • Ισως και η ιδια η Microsoft να θελει να βγουνε αυτες οι φημες για να δει την αντιδραση του κοσμου και να πραξει αναλογα. Απο τη μια σιγουρα θελουνε να χτυπησουν και την αγορα του PC, αλλα απο την αλλη αυτο εχει και πολυ ρισκο για το μεριδιο τους στις κονσολες.

      Προσωπικα θα ηθελα να μεταφερουν τα παντα στα Windows 10 και στην επομενη γενια να βγαλουν κατι τυπου Steam machine. Δεν ξερω ομως αν αυτο ειναι εφικτο και αν θα κανει καλο και στην αγορα των video games γενικοτερα.

    • platonxii
    • Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα exclusives, θεωρώ ότι ούτε η MS γνωρίζει αυτή τη στιγμή και περιμένει να κόψει αντιδράσεις.

      Γενικότερα όμως, προβλέπω σε καμιά πενταετία να μην υπάρχουν πλέον κονσόλες, παρά να γίνονται υπηρεσίες ή λειτουργικά συστήματα για σταθερά PC. Bλέπε, Steam, SteamOS, Origin, Uplay (μπλιαχ) κτλ. Τώρα βέβαια με τι engineers περιμένουμε να φτιάξει η Sony σωστή υπηρεσία, όπου το PSN είναι πιο πολύ down παρά up, ή η Nintendo που είναι πέντε βήματα πίσω σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με τους υπόλοιπους, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Πάντως αν όντως γίνει κάτι τέτοιο, η MS θα έχει καταφέρει να φέρει τους αντιπάλους της στα δικά της χωράφια και εκεί, είτε ευτυχώς είτε δυστυχώς, είναι ανίκητη.

      Μάλλον όμως όπως το πάει η βιομηχανία είναι αναπόφευκτο. Ειδικά αν και τα επόμενα PS, Xbox είναι αδελφάκια των PC όπως τώρα.

    • yaponvezos
    • @Portal

      Το Steam Machine της MS, είναι το Xbox. Αυτό που της λείπει είναι το Steam. Και κάπως έτσι καίω ατάκες από το κείμενο που γράφω.

    • mariodm22
    • MS δινεις ελπιδες στον λαο σου ,
      προσεχε στο λεω για το καλο σου ,
      οταν δω Halo 5 στο PC ,
      θα σε δωκω ενα γλυκο φιλι ,
      Αχ θα κανω και προσευχη ,
      να μας δωκει και Gears 4 μαζι ,
      Νατα τα χαμογελα μετα ,
      Νατα τα χαμογελα μετα

    • Tim of Heavens
    • Ούτως ή άλλως οι σημερινές κονσόλες με εξαίρεση κάποια exclusives λίγες ομοιότητες έχουν με την έννοια ''κονσόλες'' όπως τις ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Day one updates, mandatory installation, patches κάθε τόσο, pre patched- vanilla broken games, season passes day one ( με καμάρι και διαφήμιση), ios interface updates κτλ. Αυτό πιο πολύ μου φέρνει σαν ένα PC με fixed hardware, σαν ένα steam machine παρά με κονσόλα. Παιχνιδομηχανή που σε αναγκάζει να κάνεις installation και απαιτεί από την πρώτη μέρα patches εεε λυπάμαι αλλά μόνο κονσόλα δεν είναι.

      Πραγματικά φαίνεται σε καμπόσους τόσο αλλόκοτο να βγαίνουν τα games σε όλα τα συστήματα και ανάλογα με την ιπποδύναμη του καθενός και να γίνεται και το ανάλογο optimization; Ο ανταγωνισμός θα γίνεται ανάμεσα στις εταιρείες για το ποια θα βγάλει καλύτερο game και θα δίνεται μεγαλύτερη εμβέλεια σε indie παραγωγές να βγαίνουν στην επιφάνεια. Όπως έχετε παρατηρήσει τα 100% αποκλειστικά games μειώνονται από γενιά σε γενιά και κοστίζουν όπως και τα υπόλοιπα ένα κάρο λεφτά για να γίνουν. Δεν θα ήταν υγιές για ένα developer team να αποκομίζει μεγαλύτερες πωλήσεις για τον κόπο του;

      Αυτό το πράγμα ότι αυτό το game θα το παίζω μόνο εγώ και κανένας άλλος εκτός αν πάρεις όλα τα συστήματα που κυκλοφορούν μου φαίνεται πολύ εγωιστικό και ταυτόχρονα παλιομοδίτικο-ετεροχρονισμένο.

    • diver_gr
    • Οι υπηρεσίες είναι το μέλλον και αργά η γρήγορα PC, κονσόλα θα είναι το ίδιο εντελώς πράγμα.Τώρα αν θα είναι καλό η κακό δεν μπορώ να ξέρω. Προσωπικά δεν θα με χαλούσε η επόμενη κονσόλα από τη MS με Windows να μπορεί να τρέξει όλους τους client αλλάζοντας ολοκληρωτικά το τοπίο στην αγορά της κονσόλας. Να έχεις στο σαλόνι σου σε ένα κουτί Steam, Battlenet, Origins, GOG, LOL, WOT, Xbox Live και ότι άλλο θελήσεις θα άνοιγε κατά πολύ τους ορίζοντες της έννοιας Console gaming.

    • diver_gr
    • @ Tim Of Heavens ''Ούτως ή άλλως οι σημερινές κονσόλες με εξαίρεση κάποια exclusives λίγες ομοιότητες έχουν με την έννοια ''κονσόλες'' όπως τις ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Day one updates, mandatory installation, patches κάθε τόσο, pre patched- vanilla broken games, season passes day one ( με καμάρι και διαφήμιση), ios interface updates κτλ. Αυτό πιο πολύ μου φέρνει σαν ένα PC με fixed hardware, σαν ένα steam machine παρά με κονσόλα. Παιχνιδομηχανή που σε αναγκάζει να κάνεις installation και απαιτεί από την πρώτη μέρα patches εεε λυπάμαι αλλά μόνο κονσόλα δεν είναι. ''

      Καταλαβαίνεις ότι όλα τα παραπάνω είναι λόγο τις εξέλιξις της τεχνολογίας, δηλαδή θα ήταν καλύτερο τα παιχνίδια να παρέμεναν στη αρχική τους μορφή και να μην διόρθωναν των κώδικα και διάφορες βελτιώσεις στη πορεία? Η μήπως έχεις την εντύπωση πως τα παιχνίδια παλιά στις κονσόλες δεν είχαν bugs κολλήματα? πλάκα κάνεις σίγουρα δεν εξηγείται αλλιώς. Να μείνουν όλα τα bugs και κανένα patch για να έχουμε κονσόλες σαν τα παλιά? ωραία λογική.

    • Tim of Heavens
    • Έλα τώρα diver_gr που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Bugs υπήρχαν και παλιά και μπορώ να σου πω αρκετά στα 25 χρόνια που είμαι στο άθλημα αλλά δεν είχαν καμιά σχέση με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί. Τότε, οι εταιρείες το δουλεύανε το παιχνίδι μέχρι αηδίας και όταν το κυκλοφορούσαν στην αγορά ήταν (σχεδόν) απροβλημάτιστο. Τώρα, με τα patches και τα updates τα κυκλοφορούν στην αγορά πιο γρήγορα με το σκεπτικό να βγάλουν patch με την πάροδο του χρόνου για να διορθώσουν/αλλάξουν ότι χρειάζεται. Δεν αντιλέγω ότι σήμερα υπάρχει μεγαλύτερο ''flexibility/ maneuverability'' αλλά όταν σκας 50-60 ευρώ για να παίξεις ένα τίτλο που περιμένεις πως και πως και σου παρουσιάζει προβλήματα από την πρώτη μέρα είναι να ξενερώνεις.

      Για να το θέσω καλύτερα, δεν έχω πρόβλημα με τα updates, έχω πρόβλημα με τις εταιρείες ( όχι όλες) που δεν προλαμβάνουν τις ατέλειες των τίτλων πριν την κυκλοφορία τους και προτιμούν να τις ''θεραπεύσουν'' όταν βγαίνουν στην αγορά. Παραδείγματα παιχνιδιών με λάθη και gamebreaking καταστάσεις σε αυτή τη γενιά είναι μπόλικα: Halo: MCC, Darksiders 2 Deathinite Edition, Wasteland 2, Divinity: Original Sin, Assassin's Creed: Unity, Batman: Arkham Night στο PC, Final Fantasy Type 0, DriveClub τον πρώτο καιρό.

    • alessan
    • Τιμ συγνωμη αλλα αν συγκρινεις παιχνιδια πριν ποσα χρονια πισω με τα σημερινα, ειναι σα να συγκρινεις αυτοκινητα με γκαζι,φρενο,συμπλεκτη με ενα σημερινο με φουλ ηλεκτρονικα πανω του! Λογικο ειναι να υπαρχουν αστοχιες! Και λογικο καποτε να τα παρεδιδαν πολυ πιο "σωστα" ! Καθως πλεον ειναι πολυ πιο δυσκολο να συνδιασεις τα παντα απολυτα αλανθαστα! Ειδικα σε online! Και τα patches βοηθανε καθως πολλα φαινονται αφου βγει ενα παιχνιδι, μεσα απο ποσα playthroughs ποσων παικτων! Επισης πιο μεσο μπορει να παιξει δισκακια με δεδομενα των 40-50 γιγα χωρις να κολλαει και να θελει ενα καρο Loading ??? Οποτε αναγκαστικα επρεπε να περναει σε σκληρο δισκο! Αν το βαζω δισκακι κανει αυτοματα install και παιζω ειναι προβλημα οκ!

      Δεν κρινω την λογικη οι εταιρειες να παραδιδουν παιχνιδια που θελουν 200 patch να ερθουν στα ισια τους ως σωστη! Απλα δεν θεωρω την συγκριση παλιοτερων παιχνιδιων με τα νεα ως ορθη! Καθως η δημιουργια τους πλεον ειναι σε αλλο εντελως επιπεδο! Και εγω θελω με το καλημερα να ειναι αψογο το παιχνιδι, αλλα καταλαβαινω την δυσκολια πλεον να ειναι 100% day one αψογο!

    • GamingFun
    • Μα αν χαθούν οι αποκλειστικότητες από τις κονσόλες τότε για εμένα χάνεται ο/το βασικός/ό λόγος/κίνητρο για κάποιο gamer να αγοράσει την επιθυμητή κονσόλα.

    • diver_gr
    • Ακόμα και να χαθούν οι αποκλειστικότητες και να βλέπουμε σε λίγα χρόνια τα PC με εντελώς ίδια games (πράγμα δύσκολο) οι κονσόλες θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Μπορεί να έχουν επάνω λειτουργικό Windows, μπορεί να έχουν τα ίδια games δεν είναι όμως καθαρόαιμα PC και σίγουρα θα εξακολουθούν να έχουν την ευκολία χρήσης μιας κονσόλας.

      Το ποιο πιθανό θα είναι να έχουμε κάτι μεταξύ κονσόλας και PC. Δλδ για λόγο κόστους το υλικό να είναι προκαθορισμένο (Cpu, Gpu, Ram κλπ) και να τρέχουν πχ Windows αλλά σε περιορισμένη μορφή και ποιο απλοποιημένα.

      Στην ουσία θα αγοράζουμε ένα media box με λειτουργικό windows το οποίο θα βασίζεται σε υπηρεσίες. Της Sony θα τρέχει το PS now, το Xbox το Xbox Live και η Ninty λογικά κάτι αντίστοιχο. Φαντάζομαι λοιπόν πως θα εξακολουθούμε να βλέπουμε αποκλειστικότητες έτσι ώστε η κάθε εταιρεία να μας πείσει να αγοράσουμε το δικό της Media box.

    • Gkalas
    • Εγω παντως που εχω δυνατο pc για τα multiplatforms αν βγουνε σε pc οι παραπανω τιτλοι τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να κραταω το one στην συλλογη μου.Θα πουληθει αμεσα.

*