Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για Minecraft Bedrock Edition στο PS4 και με υποστήριξη cross-play

*
Μια νέα φήμη για κυκλοφορία του Minecraft Bedrock Edition στο PS4 και με υποστήριξη -μάλιστα- cross-play, έκανε την εμφάνισή της. Η σπίθα που άναψε τη φωτιά γύρω από το θέμα ήταν ένα ποστάρισμα του Best Buy, που σημειώνει μάλιστα πως η εν λόγω έκδοση θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 10 Δεκεμβρίου για το σύστημα της Sony, αν και το σχετικό προϊόν αποσύρθηκε άμεσα.



Μάλιστα, δεν άργησαν να εμφανίζονται και physical copies στα χέρια χρηστών, οι οποίοι τις ανέβασαν στα social media.



Η αναγραφόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας συμπίπτει με το επερχόμενο State of Play, οπότε μην απορήσετε αν αυτή είναι μία από τις ανακοινώσεις που θα δούμε. Οι φήμες λένε μάλιστα πως το cross-play του τίτλου θα υποστηρίζει ταυτόχρονη συμμετοχή για παίκτες σε PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Android. Περισσότερα αύριο λοιπόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*