Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για PS5 State of Play για τις 6 Αυγούστου

*
O insider που αποκάλυψε το PS5 event της 11ης Ιουνίου φαίνεται πως βάζει ξανά φωτιά στο διαδίκτυο αφού αναφέρει πως έχει πληροφορίες για νέο PS5 State of Play. Το νέο event αναμένεται στις 6 Αυγούστου, ενώ το εικαστικό που δημοσιεύει σημειώνει πως η εκδήλωση θα αρχίσει στις 23.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία, ενώ και η ίδια η εικόνα που έχει αναρτηθεί φαίνεται να μην είναι δημιουργημένη από τη Sony, αλλά από τον ίδιο τον χρήστη. Αρκετοί αναφέρουν πως η Sony κράτησε ανακοινώσεις του PS5, περιμένοντας να δει τα σχέδια της Microsoft. Με το Xbox Games Showcase να έρχεται αύριο, είναι λογικό και η Sony να θέλει να απαντήσει. Αναμένουμε επίσημες επιβεβαιώσεις για να δούμε αν όλα τα παραπάνω έχουν ισχύ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*