Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για Resident Evil 3: Nemesis remake το 2020

*
Έντονα αρχίζουν να εμφανίζονται και πάλι οι φήμες για ένα Resident Evil 3: Nemesis Remake. Μάλιστα, όπως σημειώνουν Μέσα του εξωτερικού, η Capcom δουλεύει πάνω σε μια σύγχρονη έκδοση του τίτλου της για να εμφανιστεί μέσα στο 2020. Σημειώνεται δε πως τα εν λόγω Μέσα θεωρούνται αξιόπιστα σε επίπεδο διαρροών, καθώς ήταν αυτά που αποκάλυψαν και το Elden Ring, πριν καν αυτό γίνει γνωστό από την Bandai Namco Entertainment.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν, ωστόσο αν μιλάμε για game που θα έρθει τον επόμενο χρόνο, η ανακοίνωση δεν θα πρέπει να είναι και τόσο μακριά. Η πρόσφατη κυκλοφορία του Resident Evil 2 Remake πάντως για τα PS4, Xbox One και PC δικαίωσε την ιαπωνική εταιρεία, καθώς κατάφερε να πουλήσει μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου πάνω από 4.7 εκ. αντίτυπα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*