Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για νέο MotorStorm videogame

*
Φαίνεται πως η Sony θέλει να έχει ένα παιχνίδι που θα κινείται στον ίδιο χώρο με το Forza Horizon και έτσι συζητά εσωτερικά την αναβίωση του MotorStorm. Οι συζητήσεις αυτές έγιναν πρόσφατα όπως φαίνεται και από διάφορες διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αυτό που ακούγεται (και απόλυτα λογικά) είναι πως η ιαπωνική εταιρεία θέλει να ακολουθήσει την αγορά των racing games με δύο διαφορετικά franchises: το Gran Turismo για τους λάτρεις τις ρεαλιστικής οδήγησης εντός των προκαθορισμένων πιστών και το MotorStorm για τους λάτρεις του off-road racing. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ενώ ακούγεται απλά πως το project θα αναλάβει η Lucid Games. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*