Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως η Bethesda δημιουργεί νέο studio για τα remakes και τα remasters της

*
Φαίνεται πως η Bethesda, με το νέο της ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα σκεφτεί αρκετά έντονα τα remakes και remasters παλιών τίτλων της, αφού φαίνεται πως δημιουργεί νέο studio ειδικά για αυτό το σκοπό. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μετέφερε σε δημόσιο ποστάρισμά του ο YouTuber SKULZZI, ο οποίος καλύπτει τους τίτλους της εταιρείας και έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα καλός γνώστης των εξελίξεων γύρω από τα games της. Σε αρχική του τοποθέτηση ανέφερε μάλιστα πως ο τίτλος της νέας ομάδας θα είναι Artifact Studios, αν και λίγο αργότερα διόρθωσε και τόνισε πως αυτό σχετίζεται με κάτι που έρχεται στο Skyrim. Μένει βέβαια να δούμε αν αυτή η πληροφορία θα επιβεβαιωθεί και τι θα σημαίνει για το άμεσο (και όχι μόνο) μέλλον της Bethesda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*