Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως η Quantic Dream ετοιμάζει ένα Star Wars videogame

*
Μια νέα φήμη ξεκίνησε αναφέροντας πως η Quantic Dream ετοιμάζει ένα νέο Star Wars videogame. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος YouTuber “Gautoz” αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή του πως  η ομάδα του Detroit: Become Human υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Disney έτσι ώστε να φέρει στην αγορά ένα νέο Star Wars game. Την πληροφορία φαίνεται να επιβεβαίωσε και ο γνωστός insider της αγοράς Tom Henderson, ο οποίος απλά πόσταρε μια φωτογραφία που δείχνει ακριβώς αυτό. Η Disney έχει επιβεβαιώσει πως θα δουλέψει με αρκετούς developer για Star Wars games και φαίνεται πως αυτή η ατάκα αρχίζει πλέον να παίρνει σάρκα και οστά. Υπενθυμίζεται πως η Ubisoft εργάζεται ήδη σε ένα νέο open world Star Wars videogame.



H Quantic Dream τερμάτισε το 2019 την πολυετή αποκλειστική συνεργασία της με την Sony, ενώ στις αρχές της χρονιάς ανακοίνωσε και το άνοιγμα ενός νέου studio στον Καναδά με επικεφαλής τον Stephane D’Astous. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*