Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως καθυστερεί η κυκλοφορία του STALKER 2, εντοπίστηκε και η έκδοση του PS5

*
Νέα φήμη θέλει το STALKER 2 να μην κυκλοφορεί στην ώρα του και να καθυστερεί, ενώ έχουμε νέα και για την έκδοση του PS5. Συγκεκριμένα, ουκρανική πηγή που έχει αποδειχτεί αξιόπιστη στα του STALKER 2, έχοντας βγάλει στη δημοσιότητα πληροφορίες για το development του, αναφέρει πως το παιχνίδι μεταφέρεται για πιο αργά και καθυστερεί για τουλάχιστον 6 μήνες. Όπως τονίζει ο YouTuber Oldboi, η ομάδα ανάπτυξης πήρε την απόφαση να πάει πιο πίσω την κυκλοφορία του game και θα το ανακοινώσει στην επόμενη παρουσίαση του παιχνιδιού, είτε αυτή γίνει στο μέρος ενός μεγαλύτερου event, είτε μέσω ενός νέου trailer που θα ανέβει στο κανάλι της. Ταυτόχρονα, εντοπίστηκε και η έκδοση του PS5, η οποία σύμφωνα με τον Ουκρανό είναι σε φάση ανάπτυξης και θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2022, είτε στις αρχές του 2023 με υποστήριξη των ξεχωριστών λειτουργιών του DualSense. Υπενθυμίζεται ότι στην παρούσα φάση, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου σε PC, Xbox Series X και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*