Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημή: Το Nintendo Switch Pro θα έχει οθόνη τεχνολογίας mini-LED

*
Το νέο μοντέλο Nintendo Switch θα έχει οθόνη τεχνολογίας Mini-LED, σύμφωνα με φήμη που προέρχεται από την κινέζικη εφημερίδα Economic Daily. Η Nintendo φαίνεται πως έχει επισκεφτεί πρόσφατα την ταϊβανέζικη εταιρία κατασκευής πάνελ InnoLux Corporation, για τη συνεργασία και προσθήκη Mini-LED οθόνης στο νέο της σύστημα. Οι οθόνες Mini-LED είναι ουσιαστικά μία εξέλιξη των οθονών LCD καθώς επιτρέπουν καλύτερο οπίσθιο φωτισμό με βελτιωμένη αντίθεση και πιθανώς με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Εάν οι πρόσφατες αναφορές είναι αληθείς και το νέο μοντέλο υποστηρίζει ανάλυση 4K, τότε είναι λογική η απόφαση προσθήκης μιας τέτοιας οθόνης, για να ισοσταθμιστεί η διάρκεια μπαταρίας. Μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αναμένονται επομένως οι επίσημες ανακοινώσεις, αν και εφόσον βγουν αυτά αληθή τα παραπάνω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*