Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για αναβολή της τελευταίας στιγμής σχετικά με το Diablo 4

*
Σε περίπτωση που και η δική σας οργή για τη Blizzard ξεχειλίζει, σχετικά με την ανακοίνωση του Diablo Immortal, τα όσα διαβάσετε παρακάτω δεν αποκλείεται να απαλύνουν τον πόνο σας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που δημοσιεύει το Kotaku, τα αρχικά πλάνα της Blizzard προέβλεπαν την ανακοίνωση του Diablo 4 κατά τη διάρκεια της πρόσφατης BlizzCon. Όμως αυτό αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είχε προγραμματιστεί να προβληθεί οπτικό υλικό από τον τίτλο. Απλά ο συνιδρυτής της Blizzard Allen Adham θα έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο τέλος της παρουσίασης. Όμως φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν αισθανόταν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Οι φήμες λοιπόν συνεχίζουν να λένε ότι το Diablo 4 βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Για μένα η σειρά πέθανε, το 3 αν και έπαιξα αρκετά μου κατέστρεψε το franchise. Μπορεί σαν παιχνίδι να ήταν διασκεδαστικό, μου χάλασε όλη την ατμόσφαιρα του Diablo και την ιστορία. Το auction house, έφερε σε ακόμα ένα παιχνίδι το χρηματιστήριο σε ένα ακόμα single player. Έφυγε και η μαυρίλα και ήρθανε τα χρώματα. Λογικά στο Diablo 4 θα δούμε τα μικρά μου πόνυ καθώς και τα teletubbies για εχθρούς.

*