Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για κυκλοφορία του Scalebound αποκλειστικά στο Switch

Μια φορά κι έναν καιρό, το Scalebound της PlatinumGames φαινόταν να είναι ένα από τα δυνατά, επερχόμενα αποκλειστικά παιχνίδια της Microsoft για το Xbox One, από αυτά που χρειαζόταν (και χρειάζεται ακόμα θα έλεγε κανείς) απεγνωσμένα η κονσόλα. Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, με την MS να ακυρώνει την ανάπτυξη του παιχνιδιού το 2017. Υπήρξε πίκρα μιας και η Platinum έχει εξελιχθεί σε εταιρία-εγγύηση για την ποιότητα των παιχνιδιών της, αυτά όμως συμβαίνουν συνεχώς στην βιομηχανία. Από το πουθενά όμως, ίσως να έχει μια δεύτερη ευκαιρία, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η Nintendo συνεργάζεται με την Platinum ώστε να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι αποκλειστικά στο Switch. Αυτό φυσικά φέρνει νέα ερωτήματα, μιας και το αρχικό όραμα του Scalebound ήταν ένα open world παιχνίδι με online χαρακτηριστικά, κομμένο και ραμμένο για το Xbox One. Η αλλαγή κατεύθυνσης προς το Switch, σίγουρα θα φέρει αλλαγές στον σχεδιασμό του παιχνιδιού. Βέβαια, έχουμε δει φαινομενικά δυνατά παιχνίδια όπως το Wolfenstein II: The New Colossus ή το DOOM να μεταφέρονται στην υβριδική κονσόλα με επιτυχία. Για να βάλουμε και λίγο παραπάνω λάδι στην φωτιά, ο Imran Khan από το Game Informer, έχει πληροφορίες που λένε πως η Nintendo θα αναβιώσει ένα “νεκρό” παιχνίδι, δίχως να αποκαλύπτει ποιο είναι. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά-σιγά, μένει να δούμε την τελική εικόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlatinumGames

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*