Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για την κυκλοφορία της συνέχειας του The Legend of Zelda: Breath of the Wild

*
Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις του 2019, ήταν οτι η Nintendo ετοιμάζει το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Πέρα από το trailer που είδαμε στην E3 2019, δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία, ούτε στο περίπου το πότε θα κυκλοφορήσει. Φως στην κατάσταση έρχεται να ρίξει ο χρήστης του Twitter Sabi, που έχει ιστορικό έγκυρων διαρροών και μπορεί να καταταχθεί στις αξιόπιστες πηγές. Ο χρήστης αυτός υποστηρίζει οτι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, όμως τα πράγματα δεν αποκλείεται να αλλάξουν, μιας και η Nintendo έχει ιστορικό στις καθυστερήσεις τίτλων Zelda. Εμείς το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι πως τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • powerslave34
    • Αντί η Nintendo & η Retros Studios να ασχολούνται με την ανάπτυξη του Metroid Prime 4 κοροϊδεύουν τους fans από το 2017 και η σειρά έχει μείνει πάλι στο χρονοντούλαπο της απομυθοποίησης από το 2007 μετά το Metroid Prime 3 corruption. Υπεύθυνος για όλο αυτό το sad-bad exprerienced hype είναι ο Tabanake που είχε πει το 2015 ότι έχει τελειώσει η φάση με το phazon & dark samus.

*