Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία περί ακύρωσης του Overkill's The Walking Dead για PS4

*
To Overkill's The Walking Dead δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές πριν ένα χρόνο οπότε και κυκλοφόρησε για PC. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία ανάπτυξης να μεταθέσει, δίχως να ανακοινωσει κάτι συγκεκριμένο, την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού σε κονσόλες. Από τότε δεν υπάρχουν νεότερα και πλέον άρχισαν οι συζητήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Χρήστης του Reddit ανέφερε ότι έλαβε μήνυμα από το PlayStation σχετικά με την επιστροφή χρημάτων για την προπαραγγελία που είχε κάνει για το Overkill's The Walking Dead. Ακολούθησαν αναφορές και άλλων χρηστών και το μόνο που μπορεί να υποθέσει κανείς είναι πως η εν λόγω έκδοση έχει ακυρωθεί. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από πλευράς Overkill και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*