Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία περί κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops 5 το 2020

*
Το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Activision σχετικά με τη σειρά Call of Duty, είναι προβλέψιμο εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάρχει ένα rotation ανάμεσα στα studios που ασχολούνται με το franchise και κάθε τρία χρόνια η Treyarch μας προσφέρει ένα νέο Black Ops.

Αυτό όμως δεν αποκλείεται να αλλάξει μέσα στο 2020, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα πλάνα της Activision φαίνεται να έχουν αλλάξει και εκεί που θα βλέπαμε ένα νέο παιχνίδι από τις Raven και Sledgehammer, επικεντρωμένο σε single-player εμπειρία, το πιο πιθανό είναι η Treyarch να κυκλοφορήσει το Black Ops 5.


Λογικά, θα είναι και "cross-gen" game, αν λάβει κανείς υπόψη τις πληροφορίες πως μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσουν νέες κονσόλες PlayStation και Xbox. Η αλλαγή σχεδίων πολύ πιθανό να οφείλεται σε εσωτερικές διαμάχες.

Raven και Sledgehammer έχουν πολλές διαφωνίες αναφορικά με τον τίτλο του 2020, ενώ οι συνιδρυτές της δεύτερης, Michael Condrey και Glen Schofield έχουν δει την πόρτα της εξόδου. Επιπλέον, δεκάδες υπάλληλοι έχουν χάσει τις δουλειές τους.

Όσο για το φετινό παιχνίδι, αναμένεται να υπάρξει επιστροφή στο Modern Warfare και δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ένα δωρεάν κομμάτι σε στυλ Fortnite ή Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*