Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία περί συζητήσεων για την εξαγορά της Take-Two από τη Sony

*
Απο φήμες άλλο τίποτα η βιομηχανία του gaming. Αυτή τη φορά τα νέα είναι τέτοια, που αν επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Market Watch, στους επενδυτικούς κύκλους κυκλοφορούν φήμες ότι η Sony ενδιαφερεται να εξαγοράσει την Take-Two Interactive Software, μητρική των 2K Games και Rockstar Games, η οποία έχει στην κατοχή της ορισμένα από τα πλέον προσοδοφόρα IP's όπως το NBA 2K και το Grand Theft Auto. Από πλευράς του ο Joel Kulina, επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας στην Wedbush Securities, προσθέτει ότι η Sony βρίσκεται σε υψηλού επιπέδου διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Take-Two Interactive. Μάλιστα οι φήμες είχαν ως αποτέλεσμα την κατά 5,4% άνοδο της μετοχής της Take-Two. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*