Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φιάσκο η αποκάλυψη του Abandoned (video)

*
Το μυστήριο με το Abandoned δεν θα λυθεί ακόμη, καθώς η Blue Box Game Studios δεν μπόρεσε να διαθέσει χθες το πολυ-αναμενόμενο trailer. Η αποκάλυψή του ήταν προγραμματισμένη για χθες νωρίς το βράδυ, ωστόσο με μήνυμά της στο Twitter, η ομάδα ανάπτυξης τόνισε πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με την παράδοση και ενσωμάτωση του patch στην εφαρμογή και πως εργάζεται για να λύσει το ζήτημα.



Λίγες ώρες πριν εμφανιστεί το πρόβλημα, πάντως, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα δημοσίευσε ένα σύντομο teaser που δεν δείχνει και ιδιαίτερα πολλά πράγματα.



Αν μπείτε αυτή τη στιγμή στο Abandoned Realtime Experience από το PlayStation Store στο PS5 θα δείτε απλά (μετά την επιλογή γλώσσας) ένα μήνυμα να επανέλθετε αργότερα. Όλα αυτά όσο περιμένουμε να δούμε τι είναι τελικά το Abandoned και αν έχει τελικά σχέση με τον Hideo Kojima, το Metal Gear Solid ή το Silent Hill. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*