Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φονική μηχανή ο πρωταγωνιστής του Turbo Overkill (trailer)

Η Trigger Happy Interactive ανακοίνωσε το retro cyberpunk first person shooter Turbo Overkill που θα κυκλοφορήσει για PC. Ο πρωταγωνιστής χαρακτηρίζεται ως η απόλυτη φονική μηχανή και αντί για πόδι έχει ένα αλυσοπρίονο.

"Οι δρόμοι της Neo-paradise βρίσκονται σε κίνδυνο, λόγω της διαρκούς αύξησης της εγκληματικότητας αλλά και ενός συνεχός εξελισσόμενου ΑΙ που αναμειγνύει τη σάρκα με το μέταλλο. Είστε ο The Street Cleaner, μισός άνθρωπος, μισός μηχανή, με μία και μοναδική αποστολή, να τους εξοντώσετε όλους".


Το σενάριο είναι χωρισμένο σε τρία επεισόδια και θα έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη γκάμα από όπλα. Κάνοντας τροποποιήσεις στο σώμα σας θα μπορέσετε να επιβιώσετε στις κάθετες αρένες της Neo-paradise, αποκτώντας ικανότητες όπως το διπλό άλμα και ο πλήρης έλεγχος του αλυσοπρίονου. Εκτός από τις μάχες, η πόλη κρύβει πολλά μυστικά, όπως συλλεκτικές κασσέτες και επιπλέον επίπεδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*