Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για backwards compatibility στο PS5

*
Οι φήμες για το PlayStation 5 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτή τη φορά, δημοσιεύματα θέλουν τη Sony να ικανοποιεί τις επιθυμίες όσων είναι λάτρεις του backwards compatibility. Το νέο προέκυψε με βάση μια πατέντα που κατοχύρωσε η ιαπωνική εταιρεία το 2016 και ανανέωσε στις 2 Οκτωβρίου 2018. Αυτή έχει τίτλο “Remastering by emulation” και η καταχώρηση έχει γίνει από την Sony Interactive Entertainment America LLC. Πιο συγκεκριμένα η πατέντα αναφέρεται σε χρήση assets υψηλότερης ανάλυσης κατά το emulation παλαιότερων τίτλων. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό δεν ξεφεύγει από την περιγραφή διαδικασίας που γνωρίζουμε ήδη και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για χαρακτηριστικό που έχει να κάνει με το backwards compatibility. Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τα παραπάνω σας τα μεταφέρουμε με απόλυτη επιφύλαξη, μιας και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε επίσημη επιβεβαίωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*