Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φωτογράφος μηνύει την Activision για θηλυκό χαρακτήρα στο Call of Duty: Modern Warfare

*
Η Activision Blizzard ανακοίνωσε το 2019 την operator Mara για το Call of Duty: Modern Warfare, ωστόσο ένας φωτογράφος προχώρησε σε μήνυση κατά της εταιρείας για τον εν λόγω χαρακτήρα. Ο λόγος είναι πως είναι σχεδόν ίδια με την δική του ηρωίδα Cade Janus από μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο November Renaissance. Ο Clayton Haugen κατηγορεί την απέναντι πλευρά ότι δημιούργησε το χαρακτήρα βάσει του δικού του έργου, ενώ χρησιμοποίησε και την ίδια ηθοποιό (Alex Zedra) για να το πετύχει. Μάλιστα, έχει αποδείξεις πως την ώρα της φωτογράφισης για το χαρακτήρα, στον τοίχο του στούντιο υπήρχαν οι δικές του λήψεις για το δικό του έργο. «Όχι μόνο χρησιμοποίησαν το ίδιο μοντέλο, αλλά προσέλαβαν και τους ίδιους makeup artists και τους έδωσαν τις εντολές να την προετοιμάσουν ακριβώς ίδια με τη δουλειά που είχαμε κάνει μαζί», αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά η πλευρά του Haugen. Μπορείτε να δείτε τις ομοιότητες που υπάρχουν, στην παρακάτω εικόνα.



Μπορείτε να δείτε και το κατηγορητήριο αναλυτικά, στη συνέχεια του άρθρου.

Haugen v Activision Complaint by Polygondotcom

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*