Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φόρος τιμής στον Satoru Iwata το παιχνίδι Golf

*
Με την ευρηματικότητα την οποία χαρακτηρίζει τους Ιάπωνες, οι άνθρωποι της Nintendo βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Satoru Iwata. Ο hacker yellows8 ανακάλυψε το εν λόγω παράδοξο εντελώς τυχαία, το οποίο προβλημάτισε μεγάλη μερίδα του κοινού μέχρι να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo ενσωμάτωσε σε όλα τα Switch, το παιχνίδι Golf το οποίο μας έρχεται κατευθείαν από την βιβλιοθήκη του NES. Αρχικά πολλοί το θεώρησαν ως μία ένδειξη ότι το Virtual Console θα προστεθεί στις λειτουργίες της κονσόλας, όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός που εξυπηρετεί. Ο Satoru Iwata είχε φτιάξει τον κώδικα για το Golf την μακρινή εκείνη εποχή, επομένως με την κίνηση αυτή η Nintendo μας παραδίδει ένα “Omamori”, ένα αναμνηστικό, από τον πάλαι ποτέ πρόεδρο της εταιρείας του Kyoto. Αρχικά δεν είχε γνωστοποιηθεί επίσημος τρόπος για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο feature, όμως μετά απο πολλές δοκιμές ο yellows8 βρήκε την άκρη. Όλα θα πρέπει να συμβούν στις 11 Ιουλίου, την ημέρα που ο Iwata-san απεβίωσε. Όσοι έχουν συνδέσει ήδη το Switch τους στο ίντερνετ δεν μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία, σε αντίθεση με αυτούς που δεν το έχουν κάνει. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αποσυνδέσετε τα Joy Cons από την κονσόλα και κρατώντας τα να κάνετε την εξής χειρονομία:



Κατόπιν αυτού θα ακολουθήσει ένα ηχητικό μήνυμα από τον ίδιο τον Satoru Iwata. Αν μη τι άλλο μία αξιέπαινη κίνηση για ένα σημαντικό στέλεχος στην ιστορία της Nintendo. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*