Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάος στο εσωτερικό των Amazon Game Studios φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ του Bloomberg

*
Τα πράγματα στο εσωτερικό των Amazon Game Studios δεν φαίνεται να είναι καλά και ένα νέο ρεπορτάζ του Bloomberg αναφέρει πως επικρατεί ένα χάος στο παρασκήνιο, παρά τα σχεδόν 500 εκ. δολάρια που επενδύονται κάθε χρόνο. Όπως σημειώνει το νέο κείμενο του Jason Schreier, πάνω από 30 νυν και πρώην συνεργάτες της εταιρείας του μίλησαν, βγάζοντας προς τα έξω τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Όπως φαίνεται πάντως, τα περισσότερα οφείλονται στον manager Mike Frazzini, έναν βετεράνο της Amazon χωρίς καμία εμπειρία στο game development, που -κλασικά- μπλεκόταν παντού και οδήγησε και αρκετούς στο να ψάξουν αλλού το επαγγελματικό τους μέλλον. Το λειτουργικό κόστος των Amazon Game Studios πάντως παραμένει ψηλά, αφού ο τεχνολογικός γίγαντας ξοδεύει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*