Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στο Instant-On mode των νέων Xbox με το πρόσφατο update

*
Τα Xbox Series X και Xbox Series S έχουν δύο διαφορετικά power settings, ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε χρήστη. Το ένα είναι το Instant-On mode που επιτρέπει στην κονσόλα να ξεκινάει πιο γρήγορα και δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης παιχνιδιών μέσω του Xbox App. Το προηγούμενο διάστημα, κάτοχοι των νέω συστημάτων της Microsoft είχαν αναφέρει προβλήματα σχετικά με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και υψηλές θερμοκρασίες, τα οποία η εταιρεία προσπαθεί να λύσει με το πρόσφατο update.

Σύμφωνα με δοκιμές χρηστών, με ενεργοποιημένο το Instant-On, η κατανάλωση ενέργειας στο Xbox Series X ήταν 25-28W, πολύ μακριά από τα 0,5W όταν το Instant-On είναι απενεργοποιημένο. Νέες δοκιμές έπειτα από το update δείχνουν κατανάλωση 10,4-10,9W με ενεργοποιημένο το Instant-On και έως 28,5W οταν κατεβαίνει ένα παιχνίδι και η κονσόλα είναι απενεργοποιημένη.


Τέλος, στο ίδιο power setting, αν δεν έχετε κλείσει ένα παιχνίδι ο ανεμιστήρας συνεχίζει να δουλεύει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*